A sussexi herceg és hercegnő, vagyis Harry és Meghan három hivatalos fényképet hozott nyilvánosságra az esküvő napjáról a Windsor kastélyban.

A képek mellett a boldog pár köszönetet mond mindazoknak, akik a különleges napot segítettek megszervezni és a lehető legemlékezetesebbé varázsolni.

A palota szóvivője azt mondta, hogy Harry és Meghan nagyon szerencsésnek érzik magukat, hogy képesek voltak megosztani a napot mindazokkal, akik Windsorban összegyűltek, és azokkal, akik az Egyesült Királyságban, és a világ minden táján nézték az esküvőjüket.

Az Alexi Lubomirski által készített egyik esküvői fotón az újdonsült házasok a Windsor Kastély keleti teraszán, romantikus pózban élvezik egymás társaságát az esküvőjük izgalmait követően.

Egy másik képen Harry és Meghan, a királynő, a walesi herceg, a cornwalli hercegnő, a cambridgei herceg és hercegnő, a menyasszony édesanyja, Doria Ragland és a fiatal koszorúslányok és a kis George herceg és Charlotte hercegnő láthatóak.

Az utolsó képen a herceg és a hercegnő ismét a kisgyermekekkel fotózkodtak, akik a nagy nap szerves részét képezték.

A Kensington Palace szóvivője azt mondta: “A sussexi herceg és hercegnő szeretnének köszönetet mondani mindenkinek, aki szombaton részt vett az esküvőjük ünneplésén.”

“A királyi család tagjai örülnek a hivatalos portréknak, amelyeket Alexi Lubomirski készített róluk, és örömmel osztják meg őket a nagyközönséggel.”   Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás