Közel négy év börtönt kapott egy magyar férfi Angliában, miután több, mint 20 nőt zaklatott szexuálisan 1

Egy egyébként ráadásul házas magyar férfi nem kevesebb, mint három év és kilenc hónap börtönbüntetést kapott, miután összesen 22 alkalommal zaklatott nőket szexuálisan, legalábbis ennyire derült fény.

Közel négy év börtönt kapott egy magyar férfi Angliában, miután több, mint 20 nőt zaklatott szexuálisan 3

Derby város bíróságán a tárgyaláson az is kiderült, hogy K. Csaba, a 36 esztendős vádlott ezt a 22 alkalommal megismétlődő bűncselekményt egy 13 hetes intervallum alatt követte el, méghozzá minden alkalommal egyedül lévő nők ellen. A támadások, amikre fény derült, július 29 és november 4 között történtek, és túlnyomó többségükre a belvárosban került sor.

Az áldozatok és a tanúk elbeszélései alapján a magyar férfi biciklizve követte a hölgyeket minden alkalommal, és amikor megfelelőnek látta a pillanatot, közelebb ment hozzájuk és fogdosni, taperolni kezdte őket, majd gyorsan biciklijével eltekert a helyszínről. Az egyik áldozatot, aki alig 19 éves, két különböző alkalommal is „megtalálta”, és zaklatta.

Az ügyész, miközben felolvasta a 22 bűncselekményt egyesével, azt is elmagyarázta, hogy ezek a támadások milyen maradandó lelki károsodásokat okozhatnak a nőkben. A megtámadott nők közül volt aki ideges volt, megijedt, kiabált, de olyan is volt aki elsírta magát.

Közel négy év börtönt kapott egy magyar férfi Angliában, miután több, mint 20 nőt zaklatott szexuálisan 4

Az áldozatok közt olyan is volt aki utána azt mesélte a bíróságon, hogy szörnyen érzi magát, és rettenetesen fél az utcán a történtek miatt. A legfiatalabb lány, akit Csaba a biciklijéről fogdosott az utcán, alig 13 éves volt. A legelső zaklatás, amiről a rendőrségnek tudomása van, egy 17 éves lány ellen irányult az Osmaston Roadon, még július végén.

Ő azt mesélte, hogy a férfi mögé tekert a biciklijén, belemarkolt a fenekébe, aztán gyorsan el is menekült a helyszínről két keréken. A férfi az elmondások alapján még 2016-ban költözött ki Nagy-Britannia területére. Csabának, mint kiderült otthon Magyarországon felesége és egy kislánya is van, akikhez a fent említett időszak alatt kétszer is hazalátogatott.             Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás

Megosztás