Ilyen volt a Nadrág nélkül metrózás napja 2018-ban Londonban, képekben 1

Kisebb nagyobb csoportokba verődve, minden évben ezen a napon félmeztelen emberek szállják meg a londoni metróvonalakat. 2018-ban ugyanis  már kilencedjére rendezték meg, és a világ nagyvárosaiban egyre inkább hagyománnyá is válik a “Nadrág nélkül metrózás napja”. 

Ilyen volt a Nadrág nélkül metrózás napja 2018-ban Londonban, képekben 3

Az esemény 2002-ben került először megrendezésre New York városában. Azóta Tokiótól Moszkváig a világ számos nagyvárosában minden évben egyre több vidám és dilinyós dobja le a nadrágját…

Ilyen volt a Nadrág nélkül metrózás napja 2018-ban Londonban, képekben 4

Jobbá téve a hangulatot mindenki számára. Persze mindig vannak, akik megbotránkoznak, de nélkülük fele olyan vicces sem lenne az egész.

Ilyen volt a Nadrág nélkül metrózás napja 2018-ban Londonban, képekben 5

A megszokottnál hidegebb idő sem vette el a kedvét annak a pár száz embernek, aki az idei alkalommal elérkezettnek látta az időt alsó fele kiszellőztetéséhez.

Ilyen volt a Nadrág nélkül metrózás napja 2018-ban Londonban, képekben 6

Azért a mozgólépcső íratlan szabályait Londonban ruházattól függetlenül is betartják.

Ilyen volt a Nadrág nélkül metrózás napja 2018-ban Londonban, képekben 7

Ezen a “szent” napon az egyik alapvető játékszabály, hogy akik részt vesznek az eseményen és “beöltöznek”, fapofával kell végigcsinálniuk az egészet,  és úgy kell viselkedniük, mintha ez az egész a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Ilyen volt a Nadrág nélkül metrózás napja 2018-ban Londonban, képekben 8

A legnagyobb, hivatalosan szerveződött csoport Westminster  megállónál gyűlt össze délután 3-kor. Ezután másfél óra metrózgatás következett, amit később egy after party követett.

Ilyen volt a Nadrág nélkül metrózás napja 2018-ban Londonban, képekben 9

A résztvevők közt nem egy volt, aki direkt valamiféle mókás alsóneműt öltött magára.

Ilyen volt a Nadrág nélkül metrózás napja 2018-ban Londonban, képekben 10 Ilyen volt a Nadrág nélkül metrózás napja 2018-ban Londonban, képekben 11 Ilyen volt a Nadrág nélkül metrózás napja 2018-ban Londonban, képekben 12 Ilyen volt a Nadrág nélkül metrózás napja 2018-ban Londonban, képekben 13

Mi is lehetne jobb vasárnapi program ennél. No comment.

Ilyen volt a Nadrág nélkül metrózás napja 2018-ban Londonban, képekben 14

Ahogyan azt a főszervezők is kihangsúlyozták, “Az a cél, hogy megnevettessük az embereket, nem pedig az, hogy felidegesítsük őket”.

Ilyen volt a Nadrág nélkül metrózás napja 2018-ban Londonban, képekben 15 Ilyen volt a Nadrág nélkül metrózás napja 2018-ban Londonban, képekben 16 Ilyen volt a Nadrág nélkül metrózás napja 2018-ban Londonban, képekben 17 Ilyen volt a Nadrág nélkül metrózás napja 2018-ban Londonban, képekben 18

Hát 2018-ra ennyi! Még egy bizonyíték arra, hogy Londonban mindig történik valami érdekes, és hogy a britek szokásukhoz híven minden hülyeségben benne vannak.    Értesülj a friss hírekről azonnal, keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd feliratkozás  Forrás

Megosztás