Horrorbaleset Angliában, miután valaki szembe ment a forgalommal az autópályán 1

Ketten életüket vesztették egy karambolban, Angliában az M62-es autópályán, nemsokkal azután, hogy valaki visszafelé, forgalommal szembe hajtott fel az útra.

Horrorbaleset Angliában, miután valaki szembe ment a forgalommal az autópályán 3

 

 

A hírek szerint azóta már le is tartóztattak egy 22 éves fiatalt, akiről ráadásul a szonda megfújása után az is kiderült, hogy ittas volt. A szörnyű baleset a hétfő hajnali órákban történt.

A két áldozat holttestét, akik egy 34 éves és egy 37 éves férfi voltak, egy Skoda Octavia típusú személyautó roncsai közt találták meg a hatóságok. A sajnálatos esemény Bradford mellett történt fél három körül, hajnalban, húsvét hétfő napján.

A rendőrség elmondása szerint nem sokkal a baleset előtt kaptak bejelentést arról, hogy a 26-os és a 27-es lejáró közt valaki a nyugat felé tartó sávban a menetiránnyal szemben halad. A fekete Vauxhall Insignia típusú gépkocsit vezető alig 22 esztendős férfit ezek után el is kapták a rendőrök és azonnal letartóztatták halált okozó veszélyes vezetés vádjával.

Mint kiderült, ő okozta a balesetet és ráadásul ittasan is vezetett, és bár az ő autója is megrongálódott, ő komolyabb sérülés nélkül megúszta a dolgot (ahogyan az ilyenkor elég sok esetben lenni szokott), míg a szabályosan haladó járműben ülő két ártatlan személy azonnal szörnyet halt.

Horrorbaleset Angliában, miután valaki szembe ment a forgalommal az autópályán 4

„A két férfit, akit az egyik járműben találtunk, amelyik egy fehér Skoda volt, a helyszínen halottnak nyilvánították a mentősök. Egy másik férfit, aki feltehetően a másik autó sofőrje volt, ami pedig egy fekete Vauxhall Insignia, letartóztattuk halált okozó veszélyes vezetés miatt.” – nyilatkozta a rendőrség szóvivője az ügy kapcsán.

Az utat több órára lezárták a rendőrök a helyszínelés miatt, de mostanra már újra megnyitották a lezárt szakaszt. Ennek ellenére a környéken még lehet kisebb forgalmi dugóra számítani, sőt egy kevés hó is esett az éjszaka arrafelé, ami miatt kicsit csúszósak az utak és a forgalom kisebb szakaszokon csak lassabban tud haladni.      Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás

Megosztás