Holttestet találtak az egyik autópálya közepén Angliában 1

Majdnem egy teljes napra le kellett zárni Angliában az M20-as autópálya egyik szakaszát, miután egy holttestet találtak az úton.

Holttestet találtak az egyik autópálya közepén Angliában 3

Szerda délutánig, összesen több mint 20 órán át le volt zárva az M20-as számú autópálya az egyik irányba, Ashford mellett, Kent területén, a brit fővárostól nem messze, miután egy halottat találtak az úton kedd este 6 óra magasságában. A személy a mentők kiérkezésekor már halott volt, de hogy pontosan mi történt azt egyelőre nem lehet tudni. Időközben a kenti rendőrség egy férfit letartóztatott az ügy kapcsán gyilkosság alapos gyanújával.

A rendőrség megkezdte a nyomozást az ügyben és a jelentés alapján egy szürke színű Nissan Qashqai típusú járművet és sofőrjét keresték. Később, szerda este egy férfi jelent meg a kenti rendőrkapitányságon a keresett gépkocsival.

A rendőrség szóvivője azt nyilatkozta, hogy a férfit (aki feltehetően feladta magát) ezt követően letartóztatták, és egyelőre őrizetben van a kapitányságon.

Holttestet találtak az egyik autópálya közepén Angliában 4

A súlyos balesetek ügyeit vizsgáló hivatalos szerv a rendőrséggel együttműködve dolgozik azon, hogy megpróbálják minél pontosabban rekonstruálni, hogy mi is történhetett kedd este az M20-ason.

Az incidens miatt az útszakaszon többórás késések alakultak ki, és közel 10km hosszú sorokban álltak a kocsik az autópályán egészen a 11-es lehajtóig. Az útszakaszt szerda délután 3 óra magasságában nyitották meg újra.

Többen is beszámoltak a látottakról, akik kedden este a helyszín mellett hajtottak el az út ellenkező oldalán. Egy 21 éves személy, aki azt kérte, hogy nevét ne tegyék közzé ezt mesélte:

“Ahogy felhajtottam az autópályára, tudtam hogy történt valami, és ahogy közeledtem arra számítottam, hogy valami baleset történt. Amikor odaértem mellé, csak akkor láttam döbbenten, hogy nem az volt, és hogy egy emberi test fekszik az úton a középső sávban. A rendőrök és a mentők is a helyszínen voltak akkor már.”

“Nagyon sokkoló volt a látvány. Ahogy a helyszín meg volt világítva lámpákkal, úgy tűnt mintha a testet több jármű is elgázolta volna. Nem egy olyan dolog, amit bárkinek is látnia kellene, engem is bele értve. Részvétem a hozzátartozóknak.”

A rendőrség mint mindig, arra kér mindenkit, hogy amennyiben látták hogy mi történt az illetővel, vagy bármi hasznos információval rendelkeznek, vegyék fel a kapcsolatot a kenti rendőrséggel.    Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra! Forrás

Megosztás