Hatalmas tűz az M40-es autópályán Angliában, miután két kamion is lángba borult 1

Az M40-es autópálya egyik szakaszát mind a két irányban le kellett zárni, miután a reggeli órákban két komoly baleset is történt.

Hatalmas tűz az M40-es autópályán Angliában, miután két kamion is lángba borult 3

Az autópályát a 15-ös és a 16-os lehajtó közötti részen kellett lezárni, Warwickshire területén, miután egy teherautó lángra kapott valamint egy másik incidens során két másik jármű is egymásnak ütközött. A tűzoltók a reggeli órákban nagy erőkkel oltották a lángoló tehergépjárművet, ami az A46-osra és az A3400-asra átvivő lehajtók közt gyulladt ki.

Ezzel párhuzamosan az út északi irányba tartó oldalán egy kamion és egy személygépkocsi ütközött, és a kifolyt üzemanyag itt is lángra kapott.

Hatalmas tűz az M40-es autópályán Angliában, miután két kamion is lángba borult 4

A kiérkező rendőrök által készített felvételen jól látszik, hogy mekkora is volt a tűz. Az incidens következtében az autópályát hatalmas, sűrű füst borította be, miközben az út mellett hatalmas lángok csaptak fel. Ahogy a szél fújt, a lángok sokszor az autópályát is betakarták.

A helyi tűzoltóság a riasztást hajnalban kapta, és a helyszínre valamikor 4:20 körül sikerült megérkezniük. A tűz oltását azonnal megkezdték.

Hatalmas tűz az M40-es autópályán Angliában, miután két kamion is lángba borult 5

A rendőrségi jelentésből az is kiderült, hogy a másik teherautó ami az út másik oldalán kapott lángra, egy személyautóval karambolozott és ennek következtében gyulladt ki.

Az út a délelőtti órákban várhatóan lezárva marad. A forgalmat a környező utakra terelik és a rendőrség arra kért mindenkit, akinek arrafelé van dolga, hogy ha teheti, kerüljön valamilyen más irányba, mert a térségben hatalmas dugóra lehet számítani, főleg a reggeli órákban.    Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás

Megosztás