Három ember meghalt egy tragikus vonat balesetben London déli felén, miután az egyik szerelvény mindhármójukat elgázolta.

A három halálesetről egyelőre a rendőrség nem nagyon tud többet mondani, ugyanis még nem derült ki, hogy mit kerestek a síneken Loughborough Junction-nél. Ezügyben, és a baleset rekonstruálását illetően már folyik a helyszínelés és a nyomozás.

A hatóságokat reggel 7:30 körül riasztották az állomáshoz Brixtontól nem olyan messze, miután valaki jelezte, hogy több holttest fekszik a síneken. A mentők rövidesen a helyszínen voltak, de sajnos már senkin nem lehetett segíteni, mind a három személyt röviddel az érkezésük után halottnak nyilvánították.

„A csapatommal együtt most azon fáradozunk, hogy megértsük, mi is történt pontosan és ez a három ember hogyan veszítette életét a sínek között.” – nyilatkozta a nyomozás vezetője, aki azt is hozzátette, hogy őszintén sajnálja az áldozatok hozzátartozóit.

Az állomás nyitva marad, de határozatlan ideig, amíg a rendőrök dolgoznak a helyszínen, késésekre lehet majd számítani. Loughborough Junction egyébként Herne Hill és Elephant and Castle megállók közt helyezkedik el és a Thameslink menedzseli rajta a járatokat.

Közvetlenül mellette fut egyébként három másik vonal is, amiket olyan járatok használnak, amik a baleset helyszínén lévő állomáson nem állnak meg.

A holttestek azonosítása még nem történt meg. A rendőrség egyelőre nem talált idegenkezűségre utaló nyomokat, de a szándékosság sincs még kizárva, ugyanis jelenleg a három haláleset oka pontosan még nem derült ki.

A hatóságok arra kérnek mindenkit, hogy amennyiben láttak, vagy hallottak valamit, hívják a British Transport Police-t a 0800 405040-as számon.      Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás