Eltűnt egy magyar férfi Londonban, segítsen megtalálni aki csak tud 1

Nyoma veszett egy magyar srácnak a brit fővárosban, és már napok óta nem került elő. A 37 éves fiatalembert Szóllás Norbertnek hívják és az egész családja aggódik érte.

Eltűnt egy magyar férfi Londonban, segítsen megtalálni aki csak tud 3

Norbert 2018 március 24-én, szombaton tűnt el és azóta nem érkezett felőle hír. 165 cm magas és nagyjából 60 kg, emellett a vállán a képen látható tetoválás található.

Az eltűnésének körülményeiről egyelőre nem lehet túl sokat tudni, az elbeszélések alapján nem sokkal korábban verekedésbe keveredett. A balhé során erőszakkal elvették tőle a nála lévő kis kék színű táskáját, amiben többek közt a személyi igazolványa is benne volt.

Eltűnt egy magyar férfi Londonban, segítsen megtalálni aki csak tud 4
Norbert és testvére

Norbert eltűnését a felesége már a rendőrségnek is jelentette, de a hollétéről egyelőre semmi hír.

Amit még tudni lehet róla, hogy skizofréniában szenved, ami miatt gyógyszert kell szednie. A párja ezenkívül azt is elmondta, hogy a férje szereti az erdőket és éppen ezért nem kizárt, hogy valahol a természetben, nem pedig a sűrűn lakott területen tartózkodik.

A család arra kér mindenkit, hogy terjesszék az eltűnés hírét az angliai magyarok közt, és ha esetleg valaki rendelkezik hasznos információval, az ne habozzon ezt jelezni. A testvérét el lehet érni a Facebookon keresztül itt.   Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra

Megosztás