Egy magyar nő és férje, magyar lányokat hoztak Angliába és futtattak prostituáltként Londonban 1

Egy rendőr és a magyar felesége nőket hoztak beNagy-Britannia területére repülővel Kelet-Európából, hogy prostituáltként dolgozzanak, derült ki a bírósági tárgyalásukon.

Egy magyar nő és férje, magyar lányokat hoztak Angliába és futtattak prostituáltként Londonban 3

Ivett Sz., aki 32 éves és a 34 éves Karl R. az elbeszélések szerint azzal a történettel győztek meg sok lányt, hogy napi 300 fontot is megkereshetnek, aminek az egyik felét ők kapják, a másikat pedig az őket futtató pár. Az Isleworth-i bíróságon az is kiderült a tárgyalás során, hogy még egy weboldalt is üzemeltettek Kensington Angels névvel, ahol volt olyan,hogy vagy 100 lányt hirdettek egyszerre.

Egy magyar nő és férje, magyar lányokat hoztak Angliába és futtattak prostituáltként Londonban 4

Mint kiderült, a páros több, mint 100 ezer fontot költött apartmanok bérlésére Chelsea területén és Nyugat-London más részein a lányok számára,ahova a találkozókat szervezték. Az egyik ilyen bérelt lakás például a Chelsea Cloisters épületében volt.

A pár a lányok által megkeresett pénz feléből igazán fényűző életmódot folytatott, ráadásul arra is fény derült, hogy az egyik prostituált,akit futtattak, korábban a bébiszitterükként dolgozott. Karl neki is csinált egy profilt a weboldalukon és felajánlotta, hogy dolgozzon ő is nekik. A lány először elutasította az ajánlatot, de a családjának Magyarországon komoly anyagi gondjai voltak, így végül mégis meggondolta magát és belement, amely után ő is kapott egy albérletet Barons Courtnál.

A lányokat futtató pár női tagja, aki egyébként egy kétgyerekes anyuka, volt az, aki felvette a kapcsolatot a magyar lányokkal,akik jelentkeztek a hirdetésekre, hogy prostituáltként dolgozzanak. A férfiről az is kiderült, hogy 2013 és 2015 közt a Metropolitan Policenál dolgozott,ugyanakkor Sz. Ivettről nincsen semmiféle információ, hogy ez idő alatt, bármiféle munkát végzett volna Nagy-Britannia területén.

Egy magyar nő és férje, magyar lányokat hoztak Angliába és futtattak prostituáltként Londonban 5

A pár, amíg a lányok dolgoztak, mindenféle luxusnyaralásokra ment, és drágábbnál drágább értéktárgyak sorát vásárolta össze. A vádiratban 11 lány van név szerint megnevezve, hogy a dolgoztak nekik, azonban elmondásuk szerint sokkal több lányt futtattak, akiknek a kiléte nem ismert.

A párt nyár közepén kapta el és tartóztatta le a rendőrség Londonban, Hanwell területén, a 740 000 font értékű otthonukban, ahol a rendőrség a házkutatás során többek közt 20 ezer font készpénzt is talált.

Karl és Ivett is tagadnak minden ellenük felhozott vádat,amik közt szerepel prostituáltak futtatása pénzszerzés céljából,emberkereskedelem és több más bűncselekmény elkövetése is. A tárgyalás egyelőre még nem zárult le, így a rájuk kiszabott büntetés mértékéről egyelőre semmit sem lehet tudni.              Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás

Megosztás