Egy hatalmas jégtömbbé fagyott egy kocsi a dermesztő hidegben Londonban 1

Ritka fotók keringenek az interneten, amin egy gépkocsi látható, legalábbis az alakját még ki lehet venni, de gyakorlatilag egy hatalmas jégkockává fagyott az elmúlt napok  nagy hidegeinek és némi extra peches véletlennek köszönhetően.

Egy hatalmas jégtömbbé fagyott egy kocsi a dermesztő hidegben Londonban 3

A járművet Kelet-Londonban fotózták le, az éjszaki fagyban, miközben az Emma vihar söpört keresztül a szigetországon, több napra hóval és kemény mínuszokkal bombázva Nagy-Britannia legnagyobb részét, Londont is beleértve.

Egy hatalmas jégtömbbé fagyott egy kocsi a dermesztő hidegben Londonban 4

A helyi rendőrség jelentése szerint az autó már napok óta jégtömbbé volt fagyva, a folyamatosan fagypont alatt lévő hőmérséklet miatt. A hó és a havaseső azonban önmagában nem lett volna elég, hogy ilyen „remekművet” formáljon az autóból, hiszen akkor az egész fővárosban minden második autó erre a sorsra jutott volna.

A járgány tulajdonosa abba a szerencsétlen helyzetbe került, hogy a kocsiját egy olyan helyen parkolta le, ahol nemsokkal később egy nagy vízvezeték eltört, (persze erről az autó tulajdonosa valószínűleg nem értesült) és a nagy fagy közepette folyamatosan fröcskölte a vizet a járműre, ami pedig szépen ráfagyott, egyre vastagabb jégtakarót létrehozva az egész autó körül.

Egy hatalmas jégtömbbé fagyott egy kocsi a dermesztő hidegben Londonban 5

Péntek reggel a twitterre rakott ki egy fotót a Tower Hamlets-nél lévő Orvosi Védelmi Társaság azzal viccelődve, hogy mélyen együtt éreznek a kocsi tulajdonosával. Hozzátéve azt is, hogy „Bárcsak lenne időnk arra, hogy segítsünk ezt letakarítani.”

Amint ezen a képen is látható, nem az autó volt az egyetlen, ami pórul járt a nagy hideg és a kiömlő nagy vízmennyiségnek köszönhetően.

Egy hatalmas jégtömbbé fagyott egy kocsi a dermesztő hidegben Londonban 6

Az autó a Roman Roadon fagyott jégtömbbé bár azóta szerencsére végre enyhült a hőmérséklet, így feltehetően a járgány újra használható. A kérdés csak az, hogy ez a kis incidens nem okozott-e rajta maradandó károkat. A környéken lakók egyébként sokan jelentették, hogy teljesen elment a víznyomás az otthonukban a csőtörés miatt.

Hát mostmár tudjuk hova lett az a sok víz…     Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás

Megosztás