Egy 6 és egy 9 éves kislányt próbált meg elrabolni az utcáról egy maszkos férfi Londonban 1

Két általános iskolás kislányt megpróbált elrabolni egy ismeretlen maszkos személy, miközben kint együtt játszottak a szabadban Kelet-Londonban, derült ki a rendőrség beszámolója alapján.

Egy 6 és egy 9 éves kislányt próbált meg elrabolni az utcáról egy maszkos férfi Londonban 3

A rendőrségi jelentésből az is kiderült, hogy a két kislányt a gyanúsított egy olyan helyre vezette, ahol más nem láthatta meg őket, nem messze a Coronation Avenue-tól, ami Stoke Newington területén található.

Az elbeszélések szerint mind a két kislány kint játszott a házuk környékén a szabadban, szombaton olyan este hét óra magasságában, amikor az ismeretlen gyanúsított feltűnt, és szóba elegyedett a gyerekekkel.

A rendőrség szóvivője azt is elmondta az ügy kapcsán, hogy az illető megpróbálta elvezetni a helyszínről a gyerekeket, azonban nem sokkal ezután azok elkezdtek sikítozni, aminek következtében a maszkos illető bepánikolt és elszaladt.

Az ügyre ráállított nyomozók már vizsgálják az incidenst, azonban egyelőre még letartóztatás nem történt.

Sajnos csak annyit lehet róla tudni, hogy sötét ruházatot viselt és az arcát világos színű maszkkal takarta el.

A rendőrség az esetet emberrablási kísérletként kezeli, és a nyomozás részeként a környéken lakókat is felkeresik, továbbá a CCTV kamerafelvételeit is ellenőrzik, hátha segít az elkövető kilétének felfedésében.

A rendőrség arra kérte a környéken lakókat, hogy amennyiben láttak vagy hallottak bármit, ami hasznos lehet, mindenképp vegyék fel a kapcsolatot a helyi hatóságokkal, akár névtelenül is a 0800 555 111 számon.    Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás

Megosztás