Deportálni akarják az összes terrorizmussal gyanúsítható személyt Nagy-Britanniából 1

Petíció indult a királyságban, hogy az összes terrorizmussal összefüggésbe hozható személyt, akik megfigyelés alatt vannak, kitoloncolják a szigetországból. Az aláírások pedig igen magasra nőtt, mostanra a javaslatot már negyedmillióan támogatják.

Deportálni akarják az összes terrorizmussal gyanúsítható személyt Nagy-Britanniából 3

„Börtönözzük be vagy deportáljuk a 3000 terrorizmus gyanúja miatt megfigyelés alatt tartott személyt”, címmel indította a petíciót Derren Mace, Suffolkból. Még egy napja sincs, hogy az első aláírás felkerült a „papírra” és már is tízezrek támogatják az ötletet. Mindez alig néhány nappal a manchesteri bombamerénylet után, amiben több, mint 20 fiatal vesztette életét.

A petíció szövegében ez olvasható:

„Országunk készültségi szintje „kritikus”, ami a valaha volt legmagasabb és soha nem volt még erre példa. Katonákat vezényeltek Londonba, a terrorizmus és további merényletek veszélye miatt. A biztonságunkért felelő szervezetek 3000 olyan személyt tartanak megfigyelés alatt, akik terrorizmussal gyanúsíthatók. Ez az adófizető polgároknak több millió fontba kerül évente.”

Deportálni akarják az összes terrorizmussal gyanúsítható személyt Nagy-Britanniából 4

„Az országban a biztonságunkért felelős szervezetek túlterheltek és nem képesek megállítani ezeket a tulajdonképpen már „ismert” terroristákat, akik megtámadják és gyilkolásszák az itt élő embereket, köztük a gyerekeinket. Különítsük el vagy deportáljuk őket, hogy ezzel életeket mentsünk és csökkentsük a nyomást a közbiztonságért felelős szervezeteinken. Ha ehhez új törvényre van szükség, akkor itt az ideje meghozni.”

A petíciót aláírók száma mostanra már 254 ezer főnél tart és tovább emelkedik. A parlament annak ellenére, hogy elképesztően sokan aláírták a petíciót, még nem reagált, pedig elvileg 100 ezer aláírás fölött kötelességük lenne.

Magát a petíciót itt találjátok, és ugyanitt tudjátok ti is aláírni.

„Ezt végre meg kell oldanunk, hány embernek kell még meghalnia, mire észbe kapunk?”

„Biztonságban akarok élni, és azt akarom, hogy a gyermekeim és az unokáim is abban nőjenek fel.”

„Rosszul vagyok ettől az egésztől, amit csinálunk. Félünk attól, hogy rasszistának bélyegeznek. Nem vagyok rasszista! Viszont védem a szeretteimet és a hazámat. Azok, akiket megfigyelnek, akikről tudnak, akik aktívan szítják a tüzet a radikálisok oldalán, akik terroristákkal hozhatók kapcsolatba, mind börtönben kéne legyen vagy deportálni kéne őket. Ennyi. Nincs miről beszélni.”  Rengeteg ilyen  és hasonló vélemény érkezik be a kommentelők közt szinte percenként.     Ha rendszeres olvasónk vagy használd az új hír szolgáltatásunkat: katt jobb lent a csengő ikonra, majd a csatlakozásra

Megosztás