Csoportosan megtámadtak és fejbe késeltek egy férfit Londonban 1

Egy férfit a fején sebesítettek meg késsel a támadók, akik egy kocsiból kipattanva rontottak egy másik autó sofőrjére London keleti részén.

Csoportosan megtámadtak és fejbe késeltek egy férfit Londonban 3

Sokkoló videofelvételek láttak napvilágot, amin jól látszik, amint egy BMW tolatva menekül egy kisebb utcában és egy fekete Opel Zafira üldözi.

Miután mind a két autó megállt, azután hogy több parkoló autóba is belehajtottak, a fehér BMW-ből az utas oldalon ülő személy kimenekült és futva elhagyta a helyszínt. Ezután a másik kocsiból hirtelen kipattant 4 vagy 5 támadó, akik mind maszkot és csuklyát viseltek. Ezután a mindenféle fegyverekkel felfegyverzett támadók körül állták a másik autót.

Csoportosan megtámadtak és fejbe késeltek egy férfit Londonban 4

A fegyveres csapat azután elkezdi betörni a kocsi ablakait, és megpróbálnak bejutni a járműbe, hogy hozzáférjenek a sofőrhöz, aki a BMW-ben rekedt, mivel az ő oldalán a parkoló autóktól nem lehetett kinyitni az ajtót.

A sofőr kétségbe esve próbált kijutni a kocsiból de az ajtót csak résnyire tudta kinyitni. Nem sokkal később végül sikerült kimásznia az ablakon keresztül, amit közben szintén betörtek, és egy sikátor felé menekült. Többen is a nyomába eredtek, míg a banda maradék pár tagja tovább csépelte a gépjárművet baltákkal és egyéb fegyverekkel.

Csoportosan megtámadtak és fejbe késeltek egy férfit Londonban 5

A felvételen nem látható egyértelműen, de olyan, mintha valakit közben sikerülne kirángatni a kocsiból, akit a jármű túloldalán rugdosnak és ütlegelnek, amíg észre nem veszik, hogy a sofőr menekül.

A rendőrség megerősítette, hogy egy férfit szúrt sebekkel a fején és a kezein találtak meg a kiérkező járőrök és mentősök. A Scotland Yard azt is megerősítette, hogy a támadók baltákkal és késekkel voltak felfegyverkezve. Érkezett azonban olyan bejelentés is, a környéken lakóktól, hogy lövések is dördültek a támadás során az Arnold Road-on, csütörtök este hat óra magasságában.

Csoportosan megtámadtak és fejbe késeltek egy férfit Londonban 6

„Mindkét jármű súlyosan megrongálódott. A BMW-ben ülő egyik férfi ezután súlyos támadás áldozata lett. A rendőrség emberei és a mentők is hamar kiértek a helyszínre. A sérült férfit egy közeli kórházba szállították. A sebesülései szerencsére nem életveszélyesek.” – nyilatkozta az eset kapcsán a rendőrség szóvivője.

A helyszínen egy lőfegyvert is találtak, valamint az ügy kapcsán egy letartóztatás is történt. Többet egyelőre nem árult el a Scotland Yard, azonban megkértek mindenkit, aki látta vagy hallotta az eseményeket, az vegye fel a kapcsolatot a hivatalos szervekkel.          Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra  Forrás

Megosztás