Bordélyházból mentettek ki egy magyar lányt Angliában 1

Egy magyar nőt mentettek ki feltételezhetően egy chilwelli bordélyházból. Tagadta, hogy kifejezetten prostituáltnak jött volna az országba.

Bordélyházból mentettek ki egy magyar lányt Angliában 3

Az ügyész a prostituáltak futtatásával vádolt szervezet perében meghallgatta a nőt, aki elmondása szerint egy húsüzemben vállalt volna munkát, legalább is ezt ígérték neki, de a valóságban más értelmezést nyert ez a fogalom.

Egy másik nő ajánlotta neki a munkát, akit egyébként a rendőrség jelenleg is keres.

Az országba érve egy kétszobás apartmanban kapott szállást, Selside Courton, Chilwellben. Feltételezhetően egy volt a 9 bordélyház közül, beleértve egy ideiglenes „pop-up” bordélyházat, Nottinghamben, a Britannia Hotelben.

A tanú, aki egy videóval szolgáltatott bizonyítékot, elmagyarázta, hogyan verték át a fiatal lányokat. Külföldre megérkezve az eredeti álláslehetőség helyett szexuális munkát ajánlottak nekik pénzért. Az ő esetében a húsüzemi meló volt a kitalált sztori.

A rendőrség azután mentette meg a lányt, hogy segélykérő üzenetet küldött a Magyarországon élő édesanyjának, hogy „csináljon valamit, mert nagyon nagy bajba került”.

A kihallgatás során számos kérdést feltettek a lánynak a nottinghami életéről.

Mandisa Knights ezt kérdezte tőle: „Amikor az Egyesült Királyságba jöttél, prostituáltként akartál dolgozni, igaz?”

A tanú egy tolmács segítségével azt a választ adta, hogy „nem”. Tagadta továbbá, hogy korábban is prostituáltként dolgozott volna Manchesterben és Hollandiában.

Miss Knights ezután azt kérdezte, igaz-e, hogy folyamatos kontaktban volt édesanyjával és beszámolt neki a prostitúcióról. A lány erre is azt felelte, hogy nem így volt.

Csomor Csaba a vádlott elmondása szerint azt akarta tőle, hogy pénzért legyen együtt férfiakkal. Állítása szerint a többi lány az apartmanban szintén ezt csinálta. Adrian Langdale ügyész kérdésére, mi szerint ki szervezte ez egészet, Csomor Csabát nevezte meg.

A bírák meghallgattak más nőket is, szintén Magyarországról, akiket komppal vagy repülővel hoztak az országba hasonló célokkal. Miután megérkeztek a bordélyok között váltogatták és mozgatták őket országszerte.

Csomor Róbert 28, Csomor Csaba 52, Ruszó Edit 42, mindannyian Beestonből, Ruszó Gabriella 33, Strelleyből és Varga Julianna 49, Derbyból mind per alatt állnak. Egyikük sem vallotta magát bűnösnek. A szexuális munkára kényszerítést is tagadták kivéve Csomor Csaba, aki elismerte bűnösségét és már csak az ítéletre vár. A per jelenleg is zajlik.    Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra    Forrás

Megosztás