Az utcán, a járókelők szeme láttára gyulladt ki és égett halálra egy férfi Londonban 1

A londoni rendőrség a mai napon felszólított minden olyan személyt, aki látta a különös esetet, hogy ha lehet mielőbb vegye fel velük a kapcsolatot. Egy férfi ugyanis látszólag minden ok nélkül lángra kapott az utcán sétálás közben.

tűz
A jobb oldali kép illusztráció

Az arra járó emberek teljesen ledöbbentek, amikor meglátták a lángoló férfit. A 70 esztendős John Nolan épp Haringey területén az egyik utcában sétált, amikor érthetetlen okból „lángra kapott”. A szemtanúk közül többen odarohantak és igyekeztek eloltani a lángokat, majd hívták a rendőrséget és a tűzoltókat.

A korábban építkezéseken kétkezi munkát végző férfi eredetileg ír származású volt. A kiérkező mentők Mr. Nolant azonnal egy ilyen esetekre jól felkészült kórházba szállították, de sajnos már túl késő volt és nem tudták megmenteni az életét. Nemsokkal később belehalt a sérüléseibe.

A rendőrség szóvivője a mai napon azt nyilatkozta, hogy az esetre egyelőre nincs magyarázat. A specialisták egyelőre nem találtak egyértelmű bizonyítékot arra a nyomozás során, hogy mi okozhatta a tüzet és emiatt a férfi halálát. Az is elhangzott, hogy a férfi testén vagy ruháján nem találtak olyan anyagot, ami az égést beindíthatta vagy felgyorsíthatta.

Az egyébként a környéken, Haringeyben lakó férfi esete még néhány hete egy vasárnapi napon történt, Orchard Place-nél délután 1 óra magasságában.

„Már számos szemtanú vallomását meghallgattuk az ügy kapcsán, de még mindig nem állt össze a kép, hogy mi okozhatta a tüzet. A környéken lakók közül akik ismerték, mind kedvelték Mr. Nolant. Eddig senki nem említett olyasmit, hogy bármiféle vita vagy balhé lett volna, amibe belekeveredett. Arról sem számolt be senki idáig, hogy a férfi bárkivel közvetlen kontaktusba került volna a tűz kezdete előtt.” – nyilatkozta az ügyre ráállított egyik rendőr.

Bárki, aki a szemtanúja volt az esetnek, a 101-es telefonszámon felveheti a kapcsolatot a hivatalos szervekkel.        Értesülj a friss hírekről azonnal, keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd feliratkozás     Forrás

Megosztás