Az autópálya közepén feküdt ki egy fiatal nő napozni Angliában egy balesetet követően 1

Nagy-Britanniában, az M62-es autópálya egyik szakaszán hatalmas dugó alakult ki, miután egy teherautó balesetet szenvedett és kigyulladt. Ez több, mint három órára teljesen megbénította a környéken a járműforgalmat.

Az autópálya közepén feküdt ki egy fiatal nő napozni Angliában egy balesetet követően 3

A baleset azonban nem mindenkit akasztott ki, a közel 30 fokos hétvégi, nyárias idő ellenére, vagy lehet, hogy éppen pont emiatt.

Autósok ezrei rekedtek a dugóban a dögmelegben, miközben a lángoló teherautó miatt az autópályát mindkét irányban lezárták. A hosszú hétvége miatt utazók türelmetlenül várakoztak tömött sorokban, többkilométer hosszan. Eközben a mentők és a rendőrök a helyszínre érkeztek a Milnrow leágazáshoz, Manchestertől nem messze.

Több fotó is készült az út szélén lángoló teherautóról. Eközben nemsokkal arrébb Lily Willetts, aki szintén a dugóban rekedt, megunta a várakozást, és úgy döntött, ha már ilyen szép idő van, kihasználja, és nem fog feleslegesen idegeskedni úgy, mint ilyenkor a legtöbben teszik.

Az autópálya közepén feküdt ki egy fiatal nő napozni Angliában egy balesetet követően 4

A nő épp Blackpool-ba tartott párjával, amikor a 21-es és a 22-es lehajtó közt ők is a tömegben rekedtek. Lily úgy döntött nem fog a kocsiban halálra sülni, úgyhogy a dugó kellős közepén kivett a csomagtartóból egy pokrócot, és kifeküdt napozni. A környezetében lévő többi autós legnagyobb örömére.

„Láttuk, amint füst és lángnyelvek csapnak fel a járműből. Szerencsére később megtudtuk, hogy semmiféle mérgező szennyezőanyag nem került a levegőbe. Ettől függetlenül ez volt a legkomolyabb baleset amit eddig láttam életemben. Remélem a sofőrnek semmi baja.” – mesélte egy másik szemtanú a baleset kapcsán.

Az autópálya közepén feküdt ki egy fiatal nő napozni Angliában egy balesetet követően 4

Nem Lily volt az egyetlen, aki kifeküdt a napra a dugóban. Hamarosan többen követték a példáját.

Az autópálya közepén feküdt ki egy fiatal nő napozni Angliában egy balesetet követően 6

És ahogy az ilyenkor lenni szokott, a jó időre való tekintettel a férfiak is feltalálták magukat.

Az autópálya közepén feküdt ki egy fiatal nő napozni Angliában egy balesetet követően 7

De hát végülis teljesen jogos… Angliában vagyunk, lehet, hogy ennyi volt a nyár. Sosem lehet tudni, ezért érdemes minden lehetőséget megragadni a barnulásra….          Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás

Megosztás