Agyonlőttek egy anyát és lányát egy ház előtt Dél-Angliában 1

Kettős gyilkosság ügyében indult nyomozás pénteken, miután két nőt lelőttek egy ház bejáratánál East Sussex területén, Londontól nem túl messze, Anglia déli részén.

Agyonlőttek egy anyát és lányát egy ház előtt Dél-Angliában 3

A két áldozatról egyelőre nem sokat lehet tudni, de a rendőrség szerint minden valószínűség szerint anya és lánya voltak. Az idősebbik nő 53 éves volt, a fiatalabbik pedig 32 éves. St Leonards területén lőtték le őket péntek este.

Két másik nőt helyzetek biztonságba a kiérkező fegyveres rendőrök, akik közül az egyik terhes volt. Később a kiérkező mentők őket kórházba szállították. Egyiküknek sem esett bántódása, csak sokkot kaptak a lövöldözés miatt, derült ki a Sussex-i rendőrség jelentéséből.

Agyonlőttek egy anyát és lányát egy ház előtt Dél-Angliában 4

A segélyhívás valamikor este 7:45 körül érkezett be a kapitányságra a pénteki napon, ami után nemsokkal több rendőrautó is a helyszínen termett a közeli Bexhill Road-on.

A rendőrség a környéket körbe vette, és lezárta az embereket pedig utasították, hogy menjenek vissza otthonaikba, amíg a területet nem biztosították.

Nem sokkal később a rendőrök elfogtak és letartóztattak egy 35 éves férfit a kettős gyilkosság elkövetésének alapos gyanújával. A hatóságok és a szemtanúk elbeszélései alapján a feltételezett elkövető ismerte a meggyilkolt két nőt.

A környéken lakók elmesélték, hogy a rendőrök hogy lepték el a lövöldözés után pillanatok alatt a környéket.

Agyonlőttek egy anyát és lányát egy ház előtt Dél-Angliában 5

„Megérkeztek több járművel, majd hirtelen kiugrottak a kocsikból és fedezékbe vonultak. Ketten pont a mi kocsink mögé bújtak el. Elég ijesztő látvány volt.” – mesélte az egyik szomszédban lakó nő.

„Hallottunk néhány dörrenést, de nem gondoltunk róla semmit, nem fordult meg a fejünkben, hogy pisztolylövés lett volna. Később a feleségem elment itthonról, és mikor jött volna hazafelé, a rendőrök már nem engedték vissza a házba, mert lezárták az egész környéket.” – számolt be Steve, aki szintén méterekre lakik a lövöldözés helyszínétől.

A rendőrség nem keres további elkövetőket az ügy kapcsán, az áldozatok legközelebbi hozzátartozóit pedig már értesítették.       Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra  Forrás

Megosztás