A vészkijáraton kimászva a szárnyról akart leugrani egy utas a Ryanair Londonból induló járatán 1

Sikerült videóra venni azt a ritka és sokakat meghökkentő pillanatot, amikor az egyik utas egyszer csak fogta magát a Ryanair egyik járatán, és a vészkijáraton keresztül hagyta el a késében levő gépet.

A vészkijáraton kimászva a szárnyról akart leugrani egy utas a Ryanair Londonból induló járatán 3

Az internetet bejáró videofelvételen az ismeretlen férfi nemes egyszerűséggel kimászik a vészkijáraton át a szárnyra, és épp a táskájával együtt próbál leugrani a szárnyról. A hírek szerint a repülőtér alkalmazottainak sikerült őt meggyőzni arról, hogy ne ugorjon, így valamivel később visszamászott a repülőbe.

Ez a kis kaland nem sokat segített a helyzeten, ugyanis az összes utas számára további 40 perc késést eredményezett.

„Miután már Londonból is egy teljes óra késéssel indultunk el, és a Malagába való megérkezés után már 30 perce nem engedtek senkit leszállni a gépről (mindenféle magyarázat nélkül), ez a férfi úgy döntött, nem vár tovább…” – írta a férfi, aki az egyébként hétfőn történt esetet rögzítette a telefonja segítségével.

„Fogta, és kinyitotta a vészkijáratot a gép közepén, és csak annyit mondott, hogy akkor én lemászok itt a szárnyon keresztül. Hihetetlen!”

A férfit a leszállás után a reptéri biztonságiak tartóztatták fel, majd átadták a helyi rendőrségnek. Most várhatja a spanyol hatóságoktól a tette következményeit. A szemtanúk elbeszélései szerint a fickó nagyon ideges lett a késés és a meg nem magyarázott további várakoztatás miatt. Ő nem húzta az időt, 2018-at a lehető legnagyobb lendülettel kezdte, bár valószínűleg vesztére.

A videót mostanra már százezrek látták világszerte.

„Az incidens a Malaga reptérre való leszállást követően történt, január 1-én. A helyi hatóságok azonnal elfogták és letartóztatták a férfit. Tekintve, hogy ezzel a cselekedetével áthágta a biztonsági előírásokat, az ügyet a spanyol hatóságok vették kézbe.” – nyilatkozta a Ryanair szóvivője. Arról persze nem meséltek, hogy miért késtek és várakoztatták még tovább az utasokat. Mindenesetre ne nyitogassuk a repülők vészkijáratait csak úgy felelőtlenül…       Értesülj a friss hírekről azonnal, keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd feliratkozás  Forrás

Megosztás