A hajánál fogva rángattak és szégyenítettek meg egy EUs állampolgár nőt a londoni metrón 1
Mandatory Credit: Photo by Andrew Parsons/REX/Shutterstock (4388610c) Commuters using the central line at Bank Underground Station. London, Britain Various

Két nő a hajánál fogva vonszolt maga után egy harmadikat a londoni metró egyik szerelvényén, miközben azt mondogatták neki, hogy: „Angliában angolul beszélj, megértetted?”

A hajánál fogva rángattak és szégyenítettek meg egy EUs állampolgár nőt a londoni metrón 3

A brit rendőrség mindazokhoz szól, akik látták vagy hallották az esetet, vagy bármilyen hasznos információval rendelkeznek a két elkövetőről. A két nő, az elbeszélések alapján egy spanyol harmadik nőt támadott meg ilyen módon. A 24 éves fiatalt a Central Line vonalán érte az incidens az éjszakai metrón.

Az eset egyébként szombat hajnalban történt, olyan háromnegyed négy magasságában. A metró, amin az eset megtörtént, épp Liverpool Street irányából haladt Stratford felé.

Az elmondások alapján a fiatal nő az ismerősével beszélgetett éppen a metrón, amikor is a két elkövető ezt meghallotta és kötekedni kezdtek vele.

A hajánál fogva rángattak és szégyenítettek meg egy EUs állampolgár nőt a londoni metrón 4

A támadók provokálni, piszkálni kezdték a spanyol lányt, majd rákiabáltak, hogy a Angliában van, beszéljen angolul. Ezután nemsokkal rá is támadtak, és a hajánál fogva rángatták keresztül a metrókocsin.

Az áldozat a fejbőrén sérült meg, valamint az arcán volt néhány vágás és karmolás az eset után. A két támadóról annyit lehet tudni, hogy fekete nők voltak és mind a kettőjüknek be volt fonva a haja. A személyleírás alapján a húszas éveik végén járhattak, és az egyiken barna, a másikon pedig fekete dzseki volt.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben és a CCTV felvételek elemzése jelenleg is folyamatban van. Ha van bárki, aki jelen volt az esetnél, az hívja a British Transport Police-t a 0800 40 50 40 számon.         Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás

Megosztás