£5000 adósságot, és disznólat hagyott maga után a szexi instagram sztár: a csúf valóság a tökéletes fotók mögött 1

Kayla Jenkins, ismertebb nevén Okaylaaa, kozmetikai vlogger, feltételezhetően elhagyta a bérelt lakását úgy, hogy több ezer fonttal tartozik.

£5000 adósságot, és disznólat hagyott maga után a szexi instagram sztár: a csúf valóság a tökéletes fotók mögött 3

A főbérlők Paul és Paula Hopwood megmutatták, milyen állapotban hagyták a lakást. Elmondták, hogy sminkmaradványok és kutyapiszok volt mindenfelé, kutyavizelet a függönyön és szemeteszsákok a kertben.

Feltűntek a rossz albérlők és svindler főbérlőkön, ahol Paula a következőket mondta: „Besétálni és ezt látni szívfacsaró.”

£5000 adósságot, és disznólat hagyott maga után a szexi instagram sztár: a csúf valóság a tökéletes fotók mögött 4

Attól fél, hogy több ezer fontos lesz a kár, amint felmérésre kerül. Okaylaaa menedzsment teamje összeesküvésről beszél, elutasítják a vádakat és megrendezettnek nevezték. Továbbá állítólag az édesanyja kitakarított utánuk, miután elmentek.

£9,500 tartozást ismertek el, de mivel csak társbérlőként volt a lakásban, a felével tartozik csak, ráadásul £1,950-et kifizetett már belőle.

£5000 adósságot, és disznólat hagyott maga után a szexi instagram sztár: a csúf valóság a tökéletes fotók mögött 5
kutyakaki is akadt bőven odabent

Kayla több, mint 100,000 követővel rendelkezik az Instagramon, valamint további 600,000 feliratkozóval a YouTube-on. Ugyanakkor elmondta, depressziója miatt volt képtelen dolgozni és bevételt generálni.

Mr. Hopwood elmondta, nem lehetett volna kisállat a lakásban, de ő 5 kutyát, 4 macskát, 2 törpepapagájt és 2 tengerimalacot tartott, valamint 3 nyulat. Kayla szerint csak egy kisállata volt. Hopwoodék már kieszközöltek egy kilakoltatást a bíróságon.

£5000 adósságot, és disznólat hagyott maga után a szexi instagram sztár: a csúf valóság a tökéletes fotók mögött 6

Paula elmondta mielőtt Kayla elhagyta az ingatlant: „Bicskanyitogató az egész. Pénzt csinál a házunkban, helyszínként használja az egészet, nem fizet érte és nem tudunk mit tenni.”

Rendőrségi látogatás során undorító szagról számoltak be a hatóságok. Paula is teljesen kiborult a látott állapotoktól. A bírósági döntés alapján ki kell takarítaniuk a helyet és a szükséges javításokat el kell végezniük, mielőtt a következő lakó beköltözik.

£5000 adósságot, és disznólat hagyott maga után a szexi instagram sztár: a csúf valóság a tökéletes fotók mögött 7

Kayla menedzsmentje rosszul érzi magát a történtek miatt, amiért nem tudta fizetni a bérlést, és a depressziót okolják az egészért.         Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után