£200,000-ot fizető „álommunkára” keres embereket egy angliai cég: szakképzettség nem szükséges 1

Egy Coventry városában lévő cég, ami ingatlanok adásvételével és bérbe adásával foglalkozik, új beosztottakat keres, ingatlanügynöki pozíciókra, akik a Dubaiban lévő irodájukban dolgozhatnának.

£200,000-ot fizető „álommunkára” keres embereket egy angliai cég: szakképzettség nem szükséges 3

Az „álommunkának” behirdetett pozíciót elnyerő személyek feladata ingatlanok értékesítése lenne az Egyesült Arab Emírségek területén. A The Coventry Telegraph-ben leírtak szerint a munkáért járó éves fizetés pedig elérheti a £200,000-ot is, adómentesen.

A sikeres jelentkezők egyből indulhatnak Dubaiba, hogy megkezdjék a munkát, a szálláskeresésben pedig a cég segít mindenkinek.

A pozíciókat meghirdető cég azt is leírta, hogy konkrét szakmai képesítés nem szükséges a munka elvégzéséhez, és hogy ők egyszerűen csak elhivatott, ambiciózus alkalmazottakat keresnek, akik nagyon jók az értékesítésben. Elmondásuk szerint olyan életvidám, megnyerő személyeket keresnek, akik „kitöltik a teret és az időt, és imádnak a középpontban lenni”.

A pozíció nincs fent külön az ügynökség weboldalán, ahol jelenleg belföldi pozíciók vannak meghirdetve a Coventry és Leamington Spa területén található irodáikba. Azonban az ügynökség rendszeresen tart toborzó napokat, és a legközelebbi ilyen esemény kizárólag azzal a céllal kerül megrendezésre, hogy a Dubaiban lévő irodába találjanak embereket. Az esemény november 14-én kerül majd megrendezésre Liverpoolban, hogy a jelentkezők kicsit részletesebb információt kaphassanak a munkáról.

Szakmai képesítés nem előfeltétel, de két év szakmai tapasztalat azért elvárás a jelentkezőkkel szemben. Az ingatlan értékesítő pozíció mellett, ami évi £200,000-ot fizet, ingatlanok bérbeadásával foglalkozó pozícióra is keresnek embereket, ahol az éves fizetés £75,000-ról indul. A bónusz rendszernek köszönhetően fizetésünknek nincs felső korlátja, és saját elmondásuk szerint a legjobb alkalmazottaik £300,000-ot hoznak össze éves szinten.               Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után