17 éves lányt szurkáltak halálra Dél-Londonban 1

Egy 17 éves tinédzser lány életét vesztette, miután késsel támadtak rá és szurkálták össze a brit fővárosban, Camberwell területén a csütörtöki nap folyamán.

17 éves lányt szurkáltak halálra Dél-Londonban 3

A rendőrég és a mentők is perceken belül a helyszínen termettek az incidenst követően, nemsokkal déli 12 óra után. A támadás a Brisbane Streeten történt.

A támadáshoz használt fegyvert a rendőrök a tett színhelyén megtalálták.

A Metropolitan Police egyik szóvivője elmesélte, hogy a rendőrök, a mentők és a légi mentők is a helyszínen voltak röviddel a riasztás után. Az elmondások alapján a kiérkező mentősök még küzdöttek a fiatal lány életéért a helyszínen, azonban sajnos a sérülései túl súlyosak voltak és már nem tudták megmenteni.

17 éves lányt szurkáltak halálra Dél-Londonban 4

Nem sokkal a támadást követően a rendőrök egy 21 éves fiatal férfit tartóztattak le az ügy kapcsán, akit a gyilkosság elkövetésével gyanúsítanak. A férfi és a nő a rendőrség elmondása alapján ismerték egymást. A gyilkosság elkövetésével vádolt fickót jelenleg egy dél-londoni rendőrkapitányságon tartják fogva.

A gyanúsított kihallgatása jelenleg is folyamatban van. Bárki más, aki látta, hogy mi történt, vagy hasznos információval rendelkezik a gyilkosság kapcsán, a 101-es telefonszámon tudja a rendőrséggel felvenni a kapcsolatot.

„A hozzátartozókat már értesítettük. A helyszínen pedig a nyomozás már megkezdődött és jelenleg is tart. Útlezárás nincs a környéken. A gyilkossági csoportot pedig értesítettük az incidensről.” – nyilatkozta a rendőrségi szóvivő.      Értesülj a friss hírekről azonnal, keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd feliratkozás  Forrás 

Megosztás