11 éves kislányt késelt halálra saját otthonában a nagybátyja Angliában 1

Meghalt egy 11 éves kislány a wolverhamptoni kórházban, miután több szúrt sebbel vitték be otthonukból.

11 éves kislányt késelt halálra saját otthonában a nagybátyja Angliában 3

Jasmine Forresterre súlyos sérülésekkel találták rá, amikor a szomszédok kihívták a hatóságokat, mert „nyugtalanító hangzavart” hallottak a házból kiszűrődni. Egy 51 éves férfit szintén bevittek kisebb sérülésekkel, majd le is tartóztatták gyilkosság gyanújának vádjával.

„Ez egy különösen borzasztó eset, részvétünk mindenkinek, aki valahogy érintett benne” – mondta Harvi Khatkar a wolverhamptoni rendőrségtől. „Még dolgozunk azon, hogy kiderítsük, mi történt pontosan, és hogy megértsük, ez hogyan érinti az egész közösséget. De úgy gondoljuk, elszigetelt eset volt, és mást nem keresünk egyelőre. A környéken lakók megnyugtatása érdekében több rendőrünk is a helyszínen lesz egy ideig.”

Egy 80 éves nőt is kórházba vittek, aki a házban volt, neki a válla ugrott ki. A gyanúsítottat Delroy Forresterként azonosították, ő volt a kislány nagybátyja. Karján ejtett vágás miatt kezelték a letartóztatás előtt, bíróság elé pedig hétfőn fog állni. A kislányt halottkémek fogják addigra megvizsgálni, hogy pontosan meg tudják állapítani a halál okát.

11 éves kislányt késelt halálra saját otthonában a nagybátyja Angliában 4

„Egy 11 éves kislányt hoztak be hozzánk hajnal 1-kor, életveszélyes sérülésekkel” – mondta a kórház szóvivője. „A mentőcsapat már a helyszínen igyekezett stabilizálni az állapotát, és a kiérkező orvos is az út alatt végig ellátásban részesítette. Azonban sajnos már nem lehetett megmenteni a gyermek életét. Egy 80 éves hölgyet szintén el kellett látni a helyszínen, ő könnyebb rándulást szenvedett.”

Titokzatos haláleset Camdenben

11 éves kislányt késelt halálra saját otthonában a nagybátyja Angliában 5

Nem ez volt azonban az egyetlen gyilkosság a hétvégén. Egy 55 éves nő holttestét pénteken fedezték fel az észak-londoni lakásában, a rendőrség gyilkosság gyanújával nyomoz. A rohammentők délelőtt 10:30-kor értek ki a camdeni Fellows Roadra, és megpróbálták megmenteni az életét, de végül a helyszínen halottnak nyilvánították.

A nő kilétét egyelőre a hivatalos azonosításig a rendőrség bizalmasan kezeli, de azt mondták, már értesítették a legközelebbi hozzátartozóit. Egyelőre nem történt letartóztatás, és a nyomozók azt mondták, hogy „igyekeznek minél nyitottabb szemlélettel” kideríteni, hogy mi is történt pontosan.   Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra!   Forrás

Megosztás